Fortuna werkt al ruim 20 jaar in verschillende sectoren. Voor bedrijven in de tuinbouw, metaal, industrie, food en logistiek zoeken wij de juiste Poolse medewerkers voor jou. Veel van onze opdrachtgevers werken al jaren met ons samen, net als onze medewerkers.

 

Tuinbouw - Open Teelten

Flex Fortuna heeft jarenlange ervaring in het werken met Poolse medewerkers in de Open Teelten. Onze eerste klanten in de jaren 90 waren met name werkzaam in deze sector, daardoor hebben we inmiddels veel kennis van wat nodig is. Het selecteren van de juiste mensen voor deze werkzaamheden is daardoor inmiddels een proces geworden waar we erg goed in zijn. 

 

Metaal en Techniek
Voor bedrijven in de Metaal en Techniek zorgen wij voor het juiste flexibele personeel. Medewerkers voor assemblage, sortering, lopende band, enz. Onze klanten in deze sector kunnen vertrouwen op goede en betrouwbare medewerkers, die in staat zijn op verschillende onderdelen kunnen 

 

Food
Inpakken, sorteren, verpakken en andere veelvoorkomende werkzaamheden binnen de foodsector zijn taken waar onze buitenlandse medewerkers veel ervaring in hebben. Voor opdrachtgevers in de regio werken we vaak samen met medewerkers die jaarlijks terugkeren omdat ze de werkomstandigheden erg prettig vinden.

 

Zacht Fruit
Sinds jaar en dag werkt Flex Fortuna voor opdrachtgevers in de zacht fruit sector. Een aantal Poolse medewerkers komt jaarlijks terug voor dezelfde opdrachtgevers omdat zij de techniek van het plukken perfect onder de knie hebben. 

 

Jouw sector?
Werk jij in een andere sector? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. 

Gemiddelde beoordeling: (4)

-eigen platform

 

Eigen wervingsplatform

-vacatures op maat

 

Vacatures op maat

 

-online administratie

 

Online administratie

 

-jarenlange ervaring

 

Jarenlange ervaring

 

-korte lijnen

 

Korte lijnen, altijd dichtbij

WhatsApp logo