Voor collega-uitzendbureaus of voor bedrijven met eigen huisvesting, in de landbouw, industrie, tuinbouw en logistiek verzorgen wij ook de werving en selectie van Poolse medewerkers. Wij beschikken hiervoor al meer dan 20 jaar over een eigen wervingskantoor in Polen, een online wervingsplatform voor Poolse medewerkers en een uitgebreide database van werknemers en netwerkrelaties.

 

Op basis van een functieprofiel van jouw bedrijf zoeken wij naar de meest geschikte medewerker(s). Dankzij ons eigen wervingskantoor hebben wij zeer goed contact met onze Poolse werknemers. Wij kennen henzelf, hun families, achtergrond en cultuur goed. Dat is van grote waarde voor een goede match tussen werkgever en de buitenlandse werknemers. Uiteraard kunnen wij ook de complete groepssamenstelling voor je verzorgen, net als de huisvesting en het vervoer (ook tussen Polen en Nederland).

Wil je meer weten over de werving & selectie? Voor seizoenswerk of het hele jaar door? Neem dan vrijblijvend contact op met Fortuna.

 

Contact

 

Persoonlijke benadering

Met onze opdrachtgevers én medewerkers

 

Direct contact

Bel ons:  077 465 0987

 

Stuur een bericht

Of neem direct contact op via Whatsapp

WhatsApp logo