Goede informatievoorziening 
Fortuna hecht veel waarde aan een goede informatievoorziening richting medewerkers. Dit begint al voordat de medewerkers naar Nederland afreizen. Informatie over werk, aankomst en de huisvesting is bekend bij de medewerkers, zodat zij met een (uit)gerust gevoel bij de opdrachtgever kunnen beginnen. 


Persoonlijke begeleiding in Nederland

Fortuna onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door de goede persoonlijke begeleiding van de medewerkers. Doordat wij de Poolse cultuur al ruim 20 jaar kennen weten wij waar behoefte aan is onder de medewerkers. De persoonlijke begeleiding betekent dat onze support-medewerkers altijd bereikbaar zijn en er een aantal keer per week huisbezoekjes worden afgelegd. 

 

Huisvesting

Bij Fortuna vinden we het belangrijk dat onze buitenlandse medewerkers in comfortabele, goede huisvesting kunnen wonen. We voldoen daarom aan alle SNF normen en al onze huisvesting is SNF-gecertificeerd. 

In onze huisvesting zijn alle nodige voorzieningen aanwezig, zodat onze Poolse medewerkers buiten werktijd een comfortabel verblijf hebben. Zo heeft iedereen tv en goed internet, zodat contact met het thuisfront altijd mogelijk is. Dit draagt bij aan een goede motivatie en inzet. Ook plaatsen wij medewerkers op slaapkamers van maximaal 1 of 2 personen. 


Vervoer
Onze buitenlandse arbeidskrachten maken gebruik van het uitgebreide wagenpark van Fortuna. Personenauto's en personenbusjes zorgen er voor dat de Poolse medewerkers netjes op tijd op het werk zijn. De auto's blijven ter plaatse, zodat de mensen na het werk direct naar huis kunnen en niet lang op het terrein hoeven te wachten. 

Laag verloop, weinig verzuim
Fortuna heeft een groot aantal medewerkers dat jaarlijks terugkomt naar Nederland. Onze werkwijze zorgt ervoor dat mensen graag terugkeren, zich relaxed voelen in de huisvesting en precies weten waar ze aan toe zijn. Dit zorgt er ook voor dat ons gemiddelde verloop erg laag is. Is een medewerker eenmaal voor ons aan de slag, dan is de kans groot dat die de vooraf doorgegeven periode ook netjes af maakt. 

Dit heeft ook effect op het verzuim. Dit is gemiddeld de afgelopen jaren steeds onder de 1%. 

Gemiddelde beoordeling: (4)
WhatsApp logo