-eigen platform

1. Eigen wervingsplatform

Flex Fortuna heeft een eigen wervingsplatform in Polen. Hierdoor zijn er altijd genoeg goede mensen beschikbaar én kunnen we een goede match maken tussen bedrijf en werknemer. We doen dit aan de hand van profielen waarop ervaring, kennis en competenties inzichtelijk worden.

 

-vacatures op maat

2. Vacatures op maat

Voor bedrijven met een specifiek en/of grote vraag naar arbeidskrachten kunnen wij een campagne in Polen inzetten. We werven dan specifiek voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat er een goede match is op basis van kennis en competenties.

 

-online administratie

3. Online administratie

Geen grote stapels papier op voor elk wissewasje een formuliertje. Wij werken digitaal. Dit betekent voor de klant en eenvoudige en overzichtelijke administratie, waarbij wij zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

 

-jarenlange ervaring

4. Jarenlange ervaring

Flex Fortuna werkt al sinds 1999 voor bedrijven in diverse sectoren. We weten daardoor precies wat nodig is en wat er verwacht wordt van de werknemers. We kennen de hectiek en urgentie die deadlines en seizoenen met zich meebrengen. Ook daarin zijn we proactief, denken we met je mee en zorgen we voor de juiste flexibiliteit.

 

-korte lijnen

5. Korte lijnen, altijd dichtbij

Flex Fortuna is al 20 jaar gevestigd in Maasbree. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met zowel onze klanten als onze Poolse medewerkers. Hierdoor kennen we ieders behoefte en kunnen we snel inspelen op ontwikkelingen. Een telefoontje en we staan binnen 20 minuten op de stoep.

 

 

Persoonlijke benadering

Met onze opdrachtgevers én medewerkers

 

Direct contact

Bel ons:  077 465 0987

 

Stuur een bericht

Of neem direct contact op via Whatsapp

WhatsApp logo