Fortuna hanteert de ABU-CAO, maar is verplicht de lonen en toeslagen van jouw bedrijfs- CAO te hanteren. (artikel 8 wet WAADI).

Goed! Fortuna faciliteert alle huisvesting zelf. In 2023 zijn wij gestart met de realisatie van nieuwe huisvesting, voorzien van alle gemakken voor onze medewerkers. Zo hebben zij altijd de keuze voor een 1-persoonskamer. Alle kamers zijn voorzien van eigen televizie, koelkast en wasbak. Hierdoor voelen ze zich op hun gemak en dat werkt door in de prestaties op het werk én voor de rust in de omgeving. 

Onze huisvesting voldoet meer dan ruimschoots aan de gestelde normen van het SNF keurmerk. Bekijk voor meer informatie over onze huisvesting www.kesselsbuiten.nl

Ook dit regelt FORTUNA allemaal voor je. Met ons eigen wagenpark faciliteren wij standaard het vervoer van -en naar werk. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de medewerkers op tijd op het werk zijn.
Daar waar de afstand van de huisvesting naar werk dusdanig kort is voorzien wij ook in deugdelijke fietsen

Jazeker! Fortuna wordt minimaal jaarlijks geïnspecteerd door een onafhankelijke inspectie instantie.
Op de website van de SNA kun je ten allen tijde ons NEN 4400-1 certificaat vinden.

ET staat voor extraterritoriaal. De ET-regeling gaat over de extra kosten voor buitenlandse werknemers wanneer zij in Nederland aan het werk gaan. Bijvoorbeelde de reiskosten, huisvestingskosten en kosten voor levensonderhoud die zij extra maken.

In de ABU en NBBU cao (uitzenden) staan mogelijkheden om buitenlandse werknemers tegemoet te komen in de kosten. Je mag als werkgever een deel van het brutoloon inhouden en netto weer uitruilen. Zo blijft er netto meer over voor jouw medewerker.

De ET-regeling biedt werkgevers een gunstige kostenbesparing. De bruto loonsom van de werknemer neemt namelijk af waardoor je als werkgever minder premies hoeft af te dragen aan de overheid. Je profiteert dus van een lagere kostprijs van je buitenlandse medewerker.

In Nederland geldt een verzekeringsplicht. Fortuna biedt iedereen een collectieve zorgverzekering aan waarbij het eigen risico geheel is afgedekt.

Je kunt de gewerkte uren eenvoudig via onze app doorgeven. Wanneer je over een eigen urenregistratiesysteem beschikt, kun je deze naar ons mailen.

Jazeker! Wij beschikken over een eigen Werving en Selectie platform. 

Wij zijn gevestigd in Kessel en onze medewerkers wonen ook in Kessel. Onze klantenkring bevindt zich met name in de regio. Zit jouw bedrijf iets verder weg? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

WhatsApp logo