Waarom Flex Fortuna

Flex Fortuna is specialist in internationale arbeidsbemiddeling voor de landbouw, industrie, tuinbouw en logistiek in Midden- en Noord-Limburg. Ons familiebedrijf staat bekend om de  korte lijnen. Wij zorgen voor een goeie match tussen jouw bedrijf en buitenlandse werknemers. Zo kun je meer rendement halen uit je personeelsbestand.

Contact info

Fortuna hanteert de ABU-CAO, maar is verplicht de lonen en toeslagen van jouw bedrijfs- CAO te hanteren. (artikel 8 wet WAADI).

Goed! Fortuna faciliteert alle huisvesting zelf. Wij kiezen ervoor om onze medewerkers gewoon tussen de bevolking te huisvesten in huizen en appartementen voorzien van internet, Poolse televisie ed. Hierdoor is er veel sociale controle en voelen mensen zich snel thuis. Bovendien bezoeken we minstens twee keer per week standaard onze m...

Ook dit regelt FORTUNA allemaal voor je. Met ons eigen wagenpark faciliteren wij standaard het vervoer van -en naar werk. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de medewerkers op tijd op het werk zijn.
Daar waar de afstand van de huisvesting naar werk dusdanig kort is v...

Jazeker! Fortuna wordt minimaal jaarlijks geïnspecteerd door een onafhankelijke inspectie instantie.
Op de website van de SNA kun je ten allen tijde ons NEN 4400-1 certificaat vinden.

ET staat voor extraterritoriaal. De ET-regeling gaat over de extra kosten voor buitenlandse werknemers wanneer zij in Nederland aan het werk gaan. Bijvoorbeelde de reiskosten, huisvestingskosten en kosten voor levensonderhoud die zij extra maken.

In de ABU en NBBU cao (uitzenden) staan mogelijkheden om buitenlandse werknemers tegemoet te komen in de k...

In Nederland geldt een verzekeringsplicht. Fortuna biedt iedereen een collectieve zorgverzekering aan waarbij het eigen risico geheel is afgedekt.

Je kunt de gewerkte uren eenvoudig via onze app doorgeven. Wanneer je over een eigen urenregistratiesysteem beschikt, kun je deze naar ons mailen.

Jazeker! Wij beschikken over een eigen Werving en Selectie platform. 

Nee. Wij zijn gevestigd in Maasbree, maar we werken landelijk. De meeste contacten verlopen online of telefonisch, maar indien nodig of gewenst, brengen we je vanzelfsprekend persoonlijk een bezoek.

WhatsApp logo